Styret i Musikkpedagogene Oslo 2020-21

Styreleder: Runa Viggen Taksdal er pianist og pedagog. Jeg har pedagogisk utdannelse fra HiOA og Universitetet i Oslo, etterfulgt av utøvende studier ved Global Music Academy og Blackmore International Music Academy i Berlin. Det førte til et lengre opphold i Tyskland hvor jeg jobbet som akkompagnatør for sangere, samt var tilknyttet en internasjonal musikkteatergruppe ved Theaterhaus Mitte. Tilbake i Norge har jeg studert PPU og musikkvitenskap og drevet egen undervisningsvirksomhet siden høsten 2016. Jeg er også tilknyttet Kulturetaten hvor jeg jobber som utvikler og formidler av musikkpedagogiske opplegg for barn og unge, ved Schous Kulturstasjon.

Nestleder: Terje Børstad har sin utdannelse fra musikkonservatoriet i Århus, hvor han tok en mastergrad i klassisk gitar. Han hadde også et år med fordypelse i kammermusikk i Malmø. Etter endte studier har han undervist ved Viborg musikkskole, før det ble retur til Norge i 2011. De siste årene har han fokusert mye på å videreutvikle gitarpedagogikken for barn her i landet. Blant annet har han sammen med Asbjørn Mevassvik utgitt to de to lærebøkene «Gitar 1» og «Gitar 2», for henholdsvis nybegynnere og viderekomne. Terje har undervist på Nordstrand kulturskole siden 2011, og driver siden 2017 også Smestad gitarskole.

Styremedlem: Elena Shalneva Sirnes er pianist og klaverpedagog ved Drøbak pianoakademi og er lektor ved Askim videregående skole i Østfold. Hun er utdannet ved Det statlige musikkakademiet i Petrozavodsk, Russland og ved Gnesinikh statlige musikkhøyskole i Moskva. Hun har tidligere arbeidet ved konservatorier og musikkskoler i Russland og USA og ved kulturskoler i Harstad og Førde. Da hun var distriktsmusiker i Sogn og Fjordane, tok hun initiativet til Pianofestivalen i Førde, som hun er kunstnerisk og administrativ leder for. Elena Shalneva Sirnes har et utstrakt samarbeid med pianister og pedagoger i Norge, Russland, Sverige, Italia og USA, bl.a. Mats Widlund (professor i klaver ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm), Konstantin Bogino, Håvard Gimse og Jiri Hlinka og hun gir masterklasser og har vært jurymedlem på norske og utenlandske pianokonkurranser. Elena Shalneva Sirnes er en mesterlig pianist som holder konserter og bidrar til å synliggjøre verdien av klassisk musikk på en fremragende måte. Hun forener en omfattende pedagogisk virksomhet med en enestående evne til å vekke interesse for musikk fra ulike kulturer, særlig blant barn og unge.

Styremedlem: Odd-Arve Hjørungdal (født 20. desember 1966) er en norsk pianist, dirigent, musikklærer, arrangør og komponist. Han er utdannet ved Universitetet i Oslo og Berklee College of Music i Boston, Massachusetts, USA. Han er rektor for Norsk Musikkskole, og er samtidig freelance-musiker. Han har blant annet turnert med deLillos og Rune Andersen/Espen Beranek Holm som musiker. Han har undervist ved Universitetet i Oslo i satslære og piano i 11 år og er sensor i satslærefaget ved Barrat Due.

Styremedlem: Tracee Lynnette Meyn er en amerikansk sangpedagog, sanger og komponist.
Hun er født, oppvokst, og utdannet i Los Angeles, California. Hun flyttet til Norge i 1999. Før dette var hun lærer på Musicians Institute i Los Angeles.

Tracee er nå lektor på Institute for Musikk Vitenskap på UIO. Hun er også forfatter med boken “Harmony Vocals”, utgitt av Hal Leonard. Tracee er også fast medlem i bandet 3-11 Porter, som har hatt god suksess i Europa og Sør Amerika. . Hun er også leder av gospelkoret “Traces”.