Styret i Musikkpedagogene Oslo

Styret fra venstre: Ole Anton Thomassen, Andrijana Vuckovic, Birgitte Elfving, leder Rune Knoff, Anne Eline Riisnæs, Désirée Paulsen Bakke og Karen Ingrid Steller Greve.

Styreleder : Rune Knoff er utdannet barytonsanger og vokalpedagog utdannet fra Oscar Raanum og Barrat Dues Musikkinstitutt. Rune har også bak seg studier hos Anne Brown, Mathiwilda Dobbs, Rino Barbarossa og med regissøren Ingemar Lindh. Opera og det uttalte Bel Canto er hans lidenskap. I over 25 år har han under egen praksis i Oslo undervist i sang- og stemmebruk. Siden 2001 er han knyttet til Høgskolen i Oslo, hvor han er stemmebrukslærer ved Instituttet for Drama- og Teaterkommunikasjon.

Nestleder: Birgitte Elfving er bosatt i Oslo. Hun er utdannet klaverpedagog fra Østlandets musikkonservatorium, samt har en mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har sitt daglige virke ved Rud vid. skole, der hun underviser i klaver og hørelære, og hun er også aktiv som akkompagnatør. I tillegg har Birgitte spesialisert seg innenfor Alexanderteknikk og underviser metoden til musikere og musikkstudenter.

Styremedlem: Anne Eline Riisnæs hadde sin klaverdebut i Oslo i 1977. Året etter avla hun diplomeksamen ved Norges musikkhøgskole, og senere fulgte studier i Wien, Østerrike. Hun har hatt en rekke konserter i inn- og utland, både som solist og akkompagnatør, og vært solist med bl.a. Oslo Filharmoniske Orkester, Bergen Filharmoniske Orkester og symfoniorkestrene i Trondheim og Stavanger. Riisnæs har turnert for Rikskonsertene, gjort en rekke opptak i NRK, og våren 2011 ga hun ut sin første solo-CD ("Return") med verker av Haydn, Brahms, Berg og Gershwin.Repertoaret spenner fra Bach til nyskrevet musikk, flere komponister har skrevet verker til henne, og i de senere årene har hun også engasjert seg i oppføringspraksis/hammerklaver.
Anne Eline er ansatt ved Institutt for musikkvitenskap, Universitetet i Oslo, og Norges musikkhøgskole.


Styremedlem: Ole Anton Thomassen

Styremedlem: Karen Steller Greve
Opplysninger kommer.

Varamedlemmer:
Désirée Paulsen Bakke og Kristine Maria Jacobsen Lund.
Observatør: (leder i Stiftelsen Josefines gate 15) Astrid Haavardsholm